PYRENEAN ISTHMUS AND PERIPHERIA

PYRENEAN ISTHMUS AND PERIPHERIA

PINTXOMOBIL





PINTXOMOBIL




PINTXO

Pintxo bat.....pintxo bat da !!

PINTXOAK PINTXOMOBILaren kantüan jateko edo kamporat eramateko.
PINTXOS ta minchar a o costau d'o PINTXOMOBIL u ta levar.
PINTXOS entà minjar ath costat deth PINTXOMOBIL o entà amiar.
PINTXOS per menjar al costat del PINTXOMOBIL o per portar.
PINTXOS per manjar al bòrd del PINTXOMOBIL o per amiar.
PINTXOS pour manger au côté du PINTXOMOBIL ou pour emporter.
PINCHOS para comer al lado del PINTXOMOBIL o para llevar.
PINTCHOES to eat by the PINTXOMOBIL or to take away.


Un pintxo (pronunciar punxo) és com es denomina tradicionalment a una petita llesca de pa o qualsevol altre material comestible o no, sobre la qual es col·loca una petita ració de menjar subjecte o no amb escuradents o de qualsevol una altra manera. Pot menjar-se calent o frio. Sol ser consumit completament en dues o tres bocades. Normalment se serveix amb vi, sidra, cervesa o txakoli, la qual cosa li dóna al menjar un toc agradable i plaent.  aperitiu

Un pintxo (prononcer pintcho) se compose d'une petite tranche de pain ou tout autres matériels comestibles ou non , sur lesquels un ingrédient ou un mélange d'ingrédients sont placés et attachée ou non avec un cure-dent ou par tout autre moyen. Il peut être consommé chaud ou froid. Il ne devrait pas prendre plus de deux ou trois bouchées pour être totalement consommé. Est généralement servi avec un peu de vin, de bière, de cidre ou de txakoli, qui donne à l'aliment une touche agréable et satisfaisante. amuse-gueule

Un pintxo (pronunciar pincho) es como se denomina tradicionalmente a una pequeña rebanada de pan o cualquier otro material comestible o no, sobre la que se coloca una pequeña ración de comida sujeta o no con palillos o de cualquiera otra manera. Puede comerse caliente o frio. Suele ser consumido completamente en dos o tres bocados. Normalmente se sirve con vino, sidra, cerveza o txakoli, lo cual le da a la comida un toque agradable y placentero.   tapa

pintxo (pronounced pintcho) consists of a small slice of bread or any other edible or not material, upon which an ingredient or mixture of ingredients are placed and fastened or not with a toothpick or any other means. It could be eaten warm or cold. It should not take more than two or three bites to be totally consumed. Usually is served with a little bit of wine, cider, beer or txakoli, which gives the food a pleasant and satisfying touch.  snack










 




































No comments:

Post a Comment